Wie zijn wij?

Mijn naam is Niv Kaufman. Ik ben geboren en getogen in Israël. Ik wist altijd al dat ik arts wilde worden. Omdat ik ook veel interesse had voor kunst en het geweldig vond om met mijn handen te werken, heb ik besloten om tandarts te worden. In 1995 ben ik mijn studie begonnen aan de Faculteit voor Tandheelkunde van de gerenommeerde Hadassah Universiteit in Jeruzalem. En ben in 2001 als D.M.D. – Doctor of Dental Medicine – afgestudeerd aan de Tel Aviv University.

Tijdens mijn studie heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Tot 2004 heb ik in diverse praktijken als waarnemend tandarts gewerkt. In 2004 ben ik naar Nederland verhuisd en ben ik in een tandartspraktijk gaan werken. In 2005 heb ik mijn eigen praktijk geopend, Niv Dent, ook wel bekend als Dental Cosmetic Centre B.V. Tijdens mijn studie was het behandelen van angstige patiënten mijn specialiteit. Tot 2004 heb ik als waarnemend tandarts gewerkt in diverse praktijken. In 2004 verhuisde ik naar Nederland en begon te werken in een tandartspraktijk.  In 2005 opende ik mijn eigen praktijk, Niv Dent te Halfweg, vlakbij Amsterdam, Haarlem, Lijnden, Badhoevedorp en Schalkwijk. In ons team ben ik werkzaam met een preventieassistente, een tandartsassistente en een balieassistente

Ik ben nog steeds gefascineerd door mijn werk. Ik streef ernaar mijn cliënten moderne tandheelkundige behandelingen aan te bieden met gebruik van het meest geavanceerde materiaal en instrumentarium.

tandarts badhoevedorp

Tandarts Kaufman

tandarts badhoevedorp anja

Preventieassistente Anja

tandartspraktijk badhoevedorp

Tandartsassistente Laura