Tandarts in Badhoevedorp: tandartsen voor het kiezen, maar kijk ook eens verder!

In Badhoevedorp en omgeving hoeft u niet lang te zoeken naar een tandartspraktijk. Zodra het weer tijd wordt voor een periodieke controle kunt u een keuze maken uit diverse tandartspraktijken en zelfstandig werkende tandartsen. Sommigen hiervan hebben zich misschien gespecialiseerd in specifieke tandheelkundige behandelingen. De tandartsen in Badhoevedorp zijn verspreid over de stad gevestigd. Hierdoor is er dus altijd wel een tandarts bij u in de buurt. Helaas nemen niet alle tandartsen meteen nieuwe patiënten aan. Ook kunt u soms te maken krijgen met de eis dat u in de directe omgeving van de tandartspraktijk Badhoevedorp moet wonen.

Angst voor de tandarts

Bovendien kunt u zelf ook een voorkeur hebben voor een bepaald type tandarts omdat u bijvoorbeeld veel angst heeft. Dus bent u op zoek naar een tandarts Badhoevedorp? Zo kunt u in Halfweg, ruim 6 kilometer vanaf Badhoevedorp, naar tandartspraktijk Niv Dent. Onze praktijk is gespecialiseerd in patienten met angst voor de tandarts. Hiervoor biden wij ook behandelingen met lachgas aan.

De keuze voor een tandarts in Badhoevedorp

Het gaat over uw gebit, over uw persoonlijke voorkeur en, niet in de laatste plaats, over hoe de tandarts u benadert en met u omgaat. Bij Niv Dent begrijpen we dat! Tandarts Niv Kaufman van Niv Dent is niet alleen gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Ook biedt hij  aan iedereen de modernste tandheelkundige zorg die er bestaat.

In de ultra moderne praktijk in Halfweg wordt gebruik gemaakt van de nieuwste verdovingstechnieken. De behandelingen zijn hierdoor zeer comfortabel voor u als patiënt. Uw welzijn staat absoluut voorop. Bovendien wordt de behandeling stap voor stap met u besproken. Hierdoor weet u vooraf precies wat de tandarts met uw gebit gaat doen en waarom de behandeling nodig is. U hoeft zich bij Niv Dent dus geen zorgen te maken over pijn of een machteloos gevoel als u in de tandartsstoel ligt. Wij  doen er alles aan om te zorgen dat uw tandartsbezoek weer een positieve ervaring wordt.

Natuurlijk kunt u ook bij Niv Dent terecht als u geen angst voor de tandarts heeft en gewoon een mooi en gezond gebit wilt. U kunt terecht voor de reguliere gebitscontroles en mondhygiënische behandelingen zoals het verwijderen van tandsteen. Deze tandartspraktijk biedt u daarnaast een breed scala aan tandheelkundige behandelingen van topkwaliteit. Zo kunt u terecht voor cosmetische behandelingen, lumineers (porseleinen tandschildjes voor een mooi recht gebit), kunstgebitten en implantaten.

En dat alles op een steenworp afstand van Badhoevedorp. Bent u niet tevreden met hoe uw gebit er nu uit ziet, bespreek het dan gerust bij tandartspraktijk Niv Dent en laat u informeren over de talloze mogelijkheden die er zijn.

Niv Dent, tandarts Badhoevedorp

Als inwoner van Badhoevedorp kunt u gewoon terecht bij tandarts Niv Kaufman van Niv Dent. Een intakegesprek is vast onderdeel van onze werkwijze. Op basis van dit intakegesprek wordt een behandelplan gemaakt met een kostenbegroting voor uw zorgverzekeraar. Zo kunt u eerst nagaan welke behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar en welke niet. Op deze manier weet u vooraf ongeveer wat een behandeling gaat kosten zodat u niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. U kunt vervolgens een weloverwogen keuze maken voor de behandeling die u wenst.

Tandartspraktijk Badhoevedorp Niv Dent is aangesloten bij het kwaliteitsregister tandartsen www.krt.nu. Dat betekent dat Niv Kaufman bevoegd is om zijn beroep als tandarts uit te oefenen en daarnaast voldoet aan allerlei normen over bijscholing en deskundigheid. Tevens is er een klachtenregeling waar u terecht kunt als u niet tevreden bent over uw behandeling.

 Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Niv Dent voor u kan betekenen? Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Badhoevedorp ? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoonnummer 020 6592252. De praktijk is geopend van maandag t/m donderdag en bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.

Nivdent is gevestigd in Halfweg. Dit is slechts 10 minuten vanaf Badhoevedorp. Dus bent u op zoek naar een tandarts Badhoevedorp neem dan contact met ons op.