Het kiezen van uw tandarts Zwanenburg

Bent u op zoek naar een tandarts Zwanenburg ? In uw eigen regio vindt u wellicht vele tandartsen, echter zijn deze niet gespecialiseerd in het behandelen van angst patiënten. U heeft wellicht ook uw eigen voorkeuren betreft een tandarts in Zwanenburg. Op een kleine afstand van Zwanenburg vindt u in Halfweg onze tandarts: Niv Dent.

Het gaat immers over uw gebit, over uw persoonlijke voorkeur en, niet in de laatste plaats, over hoe de tandarts u benadert en met u omgaat. Bij Niv Dent begrijpen we dat! Onze tandarts is niet alleen gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. In onze praktijk krijgt u de modernste tandheelkundige zorg die er bestaat. Zo hebben wij in onze ultra moderne praktijk de nieuwste verdovingtechnieken, zodat de behandelingen zeer comfortabel zijn voor u als patiënt. Bij onze tandarts in regio Zwanenburg staat uw welzijn dan ook absoluut voorop.

Niv Dent, uw tandarts Zwanenburg

Als inwoner van Zwanenburg kunt u gewoon terecht bij tandarts Niv Kaufman van Niv Dent.   Een intakegesprek is vast onderdeel van onze werkwijze. Op basis van dit intakegesprek wordt een behandelplan gemaakt met een kostenbegroting voor uw zorgverzekeraar. Zo kunt u eerst nagaan welke behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar en welke niet. Op deze manier weet u vooraf ongeveer wat een behandeling gaat kosten zodat u niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. U kunt vervolgens een weloverwogen keuze maken voor de behandeling die u wenst.

Tandartspraktijk Niv Dent is aangesloten bij het kwaliteitsregister tandartsen www.krt.nu. Dat betekent dat Niv Kaufman bevoegd is om zijn beroep als tandarts uit te oefenen en daarnaast voldoet aan allerlei normen over bijscholing en deskundigheid. Tevens is er een klachtenregeling waar u terecht kunt als u niet tevreden bent over uw behandeling.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Niv Dent voor u kan betekenen? Bent u op zoek naar een tandarts Zwanenburg ? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoonnummer 020 6592252. De praktijk is geopend van maandag t/m donderdag en bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.

Nivdent is gevestigd in Halfweg. Dit is slechts 4 km en minder dan 5 minuten reistijd naar Zwanenburg. Dus bent u op zoek naar een tandarts Zwanenburg neem dan contact op.