Wie wordt uw tandarts Lijnden?

Bent u voor uzelf en uw gezin op zoek naar een tandarts Lijnden? In uw eigen regio vindt u wellicht vele tandartsen. Waar u daarbij aanloopt is dat deze niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van angst patiënten. Daarnaast heeft u ook uw eigen voorkeuren betreft een tandarts Lijnden. Op een kleine afstand van Lijnden vindt u in Halfweg onze tandarts: Niv Dent.

Het kiezen van een tandarts  is een belangrijke keuze. Het gaat immers over uw gebit, over uw persoonlijke voorkeur en, niet in de laatste plaats, over hoe de tandarts u benadert en met u omgaat. Bij Niv Dent begrijpen we dat! Dit ziet u dan ook terug komen in onze praktijk. Onze tandarts in Lijnden is niet alleen gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. In onze praktijk krijgt u de modernste tandheelkundige zorg die er bestaat. Zo hebben wij in onze ultra moderne praktijk de nieuwste verdoving technieken, zodat de behandelingen zeer comfortabel zijn voor u als patiënt. Bij onze tandarts staat uw welzijn dan ook absoluut voorop.

Niv Dent, uw tandarts Lijnden

Als inwoner van Lijnden kunt u gewoon terecht bij tandarts Niv Kaufman van Niv Dent.   Een intakegesprek is vast onderdeel van onze werkwijze. Op basis van dit intakegesprek wordt een behandelplan gemaakt met een kostenbegroting voor uw zorgverzekeraar. Zo kunt u eerst nagaan welke behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar en welke niet. Op deze manier weet u vooraf ongeveer wat een behandeling gaat kosten zodat u niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. U kunt vervolgens een weloverwogen keuze maken voor de behandeling die u wenst.

Tandartspraktijk Niv Dent is aangesloten bij het kwaliteitsregister tandartsen www.krt.nu. Dat betekent dat Niv Kaufman bevoegd is om zijn beroep als tandarts uit te oefenen en daarnaast voldoet aan allerlei normen over bijscholing en deskundigheid. Tevens is er een klachtenregeling waar u terecht kunt als u niet tevreden bent over uw behandeling.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Niv Dent voor u kan betekenen? Bent u op zoek naar een tandarts in Lijnden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoonnummer 020 6592252. De praktijk is geopend van maandag t/m donderdag en bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.

Nivdent is gevestigd in Halfweg. Dit is slechts 4 km en minder dan 10 minuten reistijd naar Lijnden. Dus bent u op zoek naar een tandarts Lijnden, neem dan contact op.